Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пікантно виглядає слово «деяких»: експерт розкритикував опитування про відмову від територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Пікантно виглядає слово «деяких»: експерт розкритикував опитування про відмову від територій

Немає механізму, який би дозволив відмовитися від своїх територій

23 липня 2024, 15:57
Поділіться публікацією:

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) запитав українців про те, чи готові вони відмовитися від деяких територій зарадим миру з Росією.

Пікантно виглядає слово «деяких»: експерт розкритикував опитування про відмову від територій

Україна

На це опитування звернув увагу дипломат, колишній посол України в США Валерій Чалий.

"От так некоректно подають опції відповідей у соціологічних опитуваннях громадян замовники (у цьому випадку опитування провела організація, яка зарекомендувала себе на ринку). "Для якнайшвидшого досягнення миру й збереження незалежності Україна може відмовитися від деяких своїх територій". Як це Україна відмовиться від своїх територій?! Який механізм? Його немає", — відзначив експерт.

Окрім того, за його словами, особливо пікантно виглядає слово "деяких".

"Деяких — це частина села на кордоні з Росією, чи це Херсонська й Запорізька області?! Разом з ЗАЕС чи без? А хто сказав, що це призведе до "досягнення миру"?" — запитує Чалий.

На його переконання неможна вважати якісними результати такого опитування.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що останні опитування Київського міжнародного інституту соціології свідчать про поступове зростання кількості українців, готових обговорювати територіальні поступки заради якнайшвидшого завершення війни. Однак, навіть попри це, більшість населення (55%) все ще категорично проти будь-яких поступок. Важливо зазначити, що готовність до поступок не означає проросійських настроїв. Більшість тих, хто розглядає такий варіант, прагнуть відгородження від Росії та вважають, що її метою є знищення української нації або геноцид.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини