Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Піднімайте питання на всіх рівнях, аж до президента»: мобілізовані РФ не хочуть на «передок»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Піднімайте питання на всіх рівнях, аж до президента»: мобілізовані РФ не хочуть на «передок»

Мобілізованих РФ масово дзвонять своїм рідним і просять допомогти повернути їх назад чи хоча б у тил, про це свідчить черговий аудіоперехоплення українських спецслужб

22 жовтня 2022, 15:35 comments1738
Поділіться публікацією:

Як повідомляє видання "Коментарі", новий аудіоперехоплення СБУ підтверджує той факт, що новомобілізованих росіян кидають на передову, хоча перед цим командування запевняє, що вони будуть у тилу. Росіяни тепер масово дзвонять своїм рідним, благаючи їх витягти себе з війни за будь-яку ціну, піднімаючи всіх, стукати в найвищі кабінети.

«Піднімайте питання на всіх рівнях, аж до президента»: мобілізовані РФ не хочуть на «передок»

Окупанти скаржаться на командування. Фото: Getty Images

У повідомленні СБУ йдеться, що у розпорядженні українських спецслужб з'явилися кілька подібних розмов окупантів, які зараз "стоять" у Донецькій області.                                     

Як свідчать перехоплення СБУ, мобілізовані обурюються, що їх без підготовки кидають у пекло. Один із "чмобіків" просить родичів задіяти зв'язки та достукатися до місцевої влади, інший – закликає не обмежуватися чиновниками місцевого рівня та звертатися безпосередньо до президента РФ, який розв'язав цю війну. Росіяни лають командування, яке, за їхніми словами, хоче за їх рахунок отримати собі привілеї та чергові нагороди.                                     

"Зая, чуєш, дзвони батькам! Дзвони Ваніній дружині, нах * й ... Порушуйте питання знову на рівні Богомаза (губернатор Брянської області РФ). Нас усіх на передок, нах*й, відправляють! Там близько 40 тисяч ВСУшників стоїть... Зі взводу, що був, який вийшов — 3 залишилися. Нас знову в саму піду кидають, нах*й. Наше командування оху*ло просто", – каже окупант своїй дружині.

Читайте також на порталі "Коментарі" — немає вибору: російські окупанти наказали жителям Херсона негайно покинути місто, часу на збори практично не залишилося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини