Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підірвано автомобіль "глави військово-цивільної адміністрації" Чорнобаївки: що відомо про стан окупанта
commentss НОВИНИ Всі новини

Підірвано автомобіль "глави військово-цивільної адміністрації" Чорнобаївки: що відомо про стан окупанта

Місцеві Telegram-канали пишуть про підрив автомобіля гауляйтера

22 червня 2022, 16:21
Поділіться публікацією:

Автомобіль "глави військово-цивільної адміністрації" Чорнобаївки Юрія Турульова, якого на цю посаду призначили окупанти, було підірвано. Про це пишуть кремлівські пропагандисти на  РИА Новости.

Підірвано автомобіль "глави військово-цивільної адміністрації" Чорнобаївки: що відомо про стан окупанта

Підірвано автомобіль гауляйтера Чорнобаївки (скріншот з відео)

У повідомленні йдеться, що на життя Турульова "було вчинено замах". На дорозі, якою рухалася його автівка, здетонувала міна спрямованої дії. Відтак російські ЗМІ показали кадри з місця інциденту, зокрема, вони зафільмували підірвану автівку.

Також пропагандистські ЗМІ повідомляють, що в  "глави військово-цивільної адміністрації" Чорнобаївки Юрія Турульова  легкі поранення, але призначений окупантами чиновник у кадр репортажу не потрапив.

Місцеві Telegram-канали також пишуть про підірваний автомобіль  Юрія Турульова. До війни він керував місцевою автостанцією. Після того, як окупанти захопили Херсонську область, він перейшов на їх сторону. Йому вже повідомили повідомлення про підозру  у колабораціонізмі. Разом з загарбниками рф він переслідував місцевих жителів та  розпоряджався комунальним майном, порушуючи закон.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта Ковальова. На Херсонщині ліквідовано нардепа-зрадника Олексія Ковальова. Парламентар від "Слуги народу" залишився в окупованому Херсоні і заявляв, що "Росія тут назавжди". Першим інформацію про те, що на Херсонщині ліквідовано колаборанта, оприлюднив у себе в Телеграм нардеп Олексій Гончаренко. Інформацію також підтвердив позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко. Він також показав відео із залишками авто, в якому було знищено зрадника.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/168278
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини