Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під загрозою може опинитись Дніпро. У ЗСУ закликали ухвалити серйозні рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Під загрозою може опинитись Дніпро. У ЗСУ закликали ухвалити серйозні рішення

Після окупації Авдіївки ворог продовжує наступ на різних напрямках

21 лютого 2024, 22:28 comments1687
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують наступальні дії на багатьох напрямках фронту. Наразі немає жодних ознак, що вони мають намір зупинятися, розповів офіцер Четвертої бригади оперативного призначення "Рубіж" Володимир Ращук.

Під загрозою може опинитись Дніпро. У ЗСУ закликали ухвалити серйозні рішення

РФ продовжує наступ. Фото з відкритих джерел

За словами Володимира Ращука, якщо українське військове і політичне керівництво не ухвалюватиме серйозні рішення, російська армія може найближчим часом захопити навіть місто Дніпро.

"У росіян така ж тактика, як і в Маріуполі, Бахмуті та Авдіївці. Вони використовують величезну кількість техніки, артилерії, FPV-дронів, а також не шкодують живої сили", — зазначив офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що польська поліція порушила кримінальну справу за розпалювання ненависті у зв'язку з появою на мітингу фермерів плакату з радянською символікою та закликом до російського диктатора Володимира Путіна. Як відомо, польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини