Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Покровськом тепер не найгарячіше: окупанти намагаються прорватися на новій ділянці фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Покровськом тепер не найгарячіше: окупанти намагаються прорватися на новій ділянці фронту

Окупанти активізувалися на Куп'янському напрямку

сьогодні, 09:47
Поділіться публікацією:

За 11 жовтня на фронті зафіксовано 169 бойових зіткнень. РФ значно активізувалась на Куп'янському напрямі. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ.

Під Покровськом тепер не найгарячіше: окупанти намагаються прорватися на новій ділянці фронту

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Противник активізувався на Куп'янському напрямку, за добу сталося 23 атаки загарбників", — зазначають військові.

Сили оборони відбивали штурмові дії неподалік Петропавлівки, Степової Новоселівки, Колесниківки, Лозової, Кучерівки, Сіньківки, Кругляківки, Новоосинового, Вишневого та Піщаного.

"Найбільша кількість атак була відбита Силами оборони на Курахівському напрямку, всього зупинено 32 атаки ворога. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед у районах населених пунктів Костянтинівка, Катеринівка та Водяне", — йдеться у повідомленні.

Крім цього, ворог атакував у районах Новоселидівки, Максимільянівки, Ізмайлівки, Гірника, Зоряного, Курахового, Бажаного Другого, Цукуриного, Курахівки, Антонівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбницькі війська залучають усі можливі види озброєння, щоби прорвати лінію оборони ЗСУ в районі Куп'янська на Харківщині. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів Максим Вичавка – начальник штабу 4-ї прикордонної комендатури швидкого реагування бригади "Помста".

"Якщо противнику вдається десь вклинитися в нашу оборону – він нарощує свої зусилля, аби збільшити просування. Якщо говорити про так званий мішок (просування РФ з населеного пункту Крохмальне, – ред.) – це деякий тактичний успіх противника, який він намагається розвинути. Силами оборони проводяться всі заходи для уникнення цієї ситуації. Що нам на даному етапі вдається", – пояснив військовий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини