Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перші слова командира "Азову" Дениса Прокопенка звільненого з полону (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші слова командира "Азову" Дениса Прокопенка звільненого з полону (ВІДЕО)

В мережу потрапив запис перших слів омандира "Азову" Дениса Прокопенка

22 вересня 2022, 01:40 comments1108
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пізно ввечері відбувся обмін між українською та російською стороною. У ході домовленостей було узгоджено про обмін 215 осіб з українського боку. Одним зі звільнених виявився командир полку "Азов" Дениса Прокопенка з позивним "Редіс". Про це повідомляє "24 канал" своєму Telegram.

Перші слова командира "Азову" Дениса Прокопенка звільненого з полону (ВІДЕО)

Перші слова командира "Азову" Дениса Прокопенка. Фото з відкритих джерел

За умовами обміну було повернено 200 українських військових. Їх обміняли на кума Володимира Путіна Віктора Медведчука. Також за міжнародними домовленостями вдалось обміняти ще 10 іноземців, які захищали Україну. Серед них є кілька таких, яким російська окупаційна влада винесла смертельні вироки.

Також вдалося визволити з полону 5 командирів полку "Азов". Серед них виявився командир полку "Азов" — Денис Прокопенко з позивним "Редіс". Окрім того, вдалося визволити і його заступника Святослава Паламара "Калина" та Сергія Волинського "Волина".

Перші слова командира "Азову" Дениса Прокопенка звільненого з полону можна переглянути нижче. Звільнений військовий дякує президентові України Володимиру Зеленському.

За домовленостями між Україною та Російською Федерацією українські захисники мають залишатись у Туреччині, поки війна не закінчиться. Своєю чергою Туреччина та її президент Реджеп Тайїп Ердоган будуть захищати українських воїнів та намагатимуться надати їм комфортні умови. Також стало відомо, що командири "Азову" зможуть проводити особисті зустрічі.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що Україні вдалось звільнити 200 військовополонених.

Також видання "Коментарі" писало про президента Туреччини, який 20 вересня зробив заяву про майбутній обмін військовополоненими.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/chanel24/54976
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини