Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перші кадри російського вторгнення в Україну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші кадри російського вторгнення в Україну (ВІДЕО)

Держприкордонслужба опублікувала перші кадри російського вторгнення в Україну, на яких зафіксувала колони військової техніки.

24 лютого 2023, 14:20 comments1315
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У лютому Російська Федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну і таким чином розпочала війну. Портал "Коментарі" згадав перші кадри, які потрапили в мережу з російською військовою технікою, що направляється по Україні.

Перші кадри російського вторгнення в Україну (ВІДЕО)

Колона танків. Фото з відкритих джерел

24 лютого російські війська близько четвертої години ранку увійшли на територію України в кількох місцях практично одночасно. Держприкордонслужба опублікувала перші кадри російського вторгнення, які зафіксовані відеокамерою на півдні України, тобто з Криму. Згодом російська армія була помічена в Харківській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Луганській та інших областях України, де почала рух в глиб країни.

На опублікованому відео помітно вантажні автомобілі, танки та іншу техніку з символами російської агресії – літерою Z. Саме так розпочалась найбільша війна на території Європи за останні десятиліття. Переглянути відео можна нижче:

Попри будь-які прогнози швидкої перемоги Російської Федерації, Україна змогла вистояти, звільнити частину територій та продовжувати військові дії для того, аби вигнати російських окупантів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рейтинг найсильніших армій світу згідно зі щорічним аналізом Global Firepower. Україна за останній рік змогла покращити свої позиції та піднялась на кілька щаблів вгору.

Також "Коментарі" писали про український літак Ан-22 "Мрія", який знищили російські війська 24 лютого в Гостомелі, коли здійснювали своє вторгнення в Україну. Уряд заявив, що ймовірно, на сонові прототипу зможе відбудувати українську "Мрію".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини