Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перша леді України Олена Зеленська: "Ми в біді"
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді України Олена Зеленська: "Ми в біді"

Дружина президента закликала до солідарності з українцями.

2 листопада 2022, 21:51 comments2211
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Олена Зеленська заявила, що Україна опиниться в біді, якщо світова солідарність почне зменшуватись. Попри це перша леді повідомила, що вона вірить у людську людяність, тому сподівається, що підтримка триватиме й надалі. Про це дружина президента України Володимира Зеленського повідомила в інтерв’ю інформаційній агенції Reuters 2 листопада.

Перша леді України Олена Зеленська: "Ми в біді"

Перша леді України Олена Зеленська. Фото з відкритих джерел

Енергетична криза та проблеми з інфляцією у Європі стають головними темами для обговорення в ЄС. Тому багато політиків стверджують, що це може стати фактором, який буде відволікати чиновників та звичайних громадян Європи від подій в Україні. На таку тезу журналіста відповіла Олена Зеленська.

"Я не хочу вірити, що підтримка згасає. Я вірю, що вона не зменшиться", — повідомила перша леді України.

Також Зеленська зазначила. Що вірить у емпатію, людські стосунки та емоції, які переможуть у цій війні. Окрім того, дружина президента України додала, що людям слід задуматись в якому світі ми плануємо жити в майбутньому.

"Якщо це не так, ми в біді", — підсумувала Олена Зеленська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про інтерв'ю Бориса Джонсона, який заявив, що вважав армію Росії набагато сильнішою. Саме тому британські спецслужби давали Україні всього кілька тижнів.

Також "Коментарі" повідомляли про Іран, який погодився передати Росії близько 1000 балістичних ракет для війни в Україні. Окрім того, Іран продовжує постачати свої безпілотники для РФ. Цими дронами-камікадзе та ракетами різного типу Росія намагається зруйнувати енергетичну систему України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини