Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перемир'я від Путіна: у МВС розповіли, де варто чекати провокацій на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Перемир'я від Путіна: у МВС розповіли, де варто чекати провокацій на Різдво

Не виключено, що перемир'я на Різдво може спричинити провокації в одній зі столичних святинь.

6 січня 2023, 09:10
Поділіться публікацією:

Так зване "перемир'я", про яке Путін оголосив учора, може бути використане для провокацій у Києво-Печерській Лаврі, де урочисту літургію правитиме ПЦУ, а не УПЦ Московського патріархату, як було раніше. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Перемир'я від Путіна: у МВС розповіли, де варто чекати провокацій на Різдво

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Не виключено, що це підготовка до провокацій у Лаврі. Одним словом, нічого нового. Все, як завжди, примітивно", – заявив Денисенко.

За його словами, також не можна виключати, що Кремль вирішив діяти старими методами і для того, щоб перебити інформацію з величезними втратами за один день росіян в окупованій Макіївці і було вигадано ідею з "різдвяним перемир'ям". Така тактика працює і вже спрацьовувала не один раз, коли росіяни мали якісь серйозні провали на фронті, спікери Кремля відразу ж починали активно говорити про готовність знайти компроміс, домовитися. Говорили про те, що ця війна не потрібна Росії і нібито Росія готова домовлятися, але цього не хоче Захід і Україна. Так і цього разу, щоб відволікти росіян від того, що сталося в Макіївці, запускається теза про гуманність і перемир'я.

Радник глави МВС додав, що сьогодні мають оприлюднити імена винних серед загарбників, які припустилися розгромного удару української армії. На переконання Денисенка, це будуть "стрілочники замість генералів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали справжні цілі Путіна в оголошенні різдвяного перемир'я.

Також видання "Коментарі" повідомляло – путінське припинення вогню на Різдво: що насправді задумав Кремль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини