Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перелом шиї та набряк мозку: на Одещині натовп жорстоко побив військового (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перелом шиї та набряк мозку: на Одещині натовп жорстоко побив військового (ВІДЕО)

У Чорноморську Одеської області пʼятеро людей побили військового

25 жовтня 2023, 21:55 comments1185
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому в місті Чорноморськ на  Одещині, натовп невідомих  побив старшого сержанта ЗСУ.  Потерпілий має   серйозні ушкодження. Про це інформує  місцеве  медіа  "Думська".

Перелом шиї та набряк мозку: на Одещині натовп жорстоко побив військового (ВІДЕО)

У Чорноморську побили військового (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють журналісти цього видання, після несподіваного нападу п'ятьох зловмисників у  військовослужбовця  діагностували перелом шиї та набряк мозку.

Напад було скоєно в районі  магазину Верже на вулиці Лазурній.

Зловмисники не тільки жорстоко побили військового, але й  забрали в  нього банківські картки, телефон і  наявні документи.

Як  повідомляють в Національній поліції, особи  нападників вже встановлено. Зараз  розслідується  кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 ККУ — хуліганство. Але, кваліфікацію  можуть  змінити після  того, як дадуть  висновки експерти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що у ТЦК на Буковині побили чоловіка на очах у поліціїВ соцмережах опубліковано  відеоролик, про те, як в обласному  Територіальному центрі комплектування  Буковини  в присутності наряду  поліції  били затриманого городянина. 

Це відбулось ще  влітку минулого року, але представники  правоохоронних органів долучили відеоролик  до порушеного провадження та розпочали  перевірку, розповідають представники Чернівецького обласного  ТЦК. До слова,  на вказаному відеоролику  зафіксовані події від 30 липня  минулого року. За даними з  камер спостереження, події відбувались  приблизно о 3:30 ночі.

Мобілізованого в наручниках провели  через прохідну  центру  і  били неподалік  пункту "Черговий".  При цьому,  в  кабінеті  ще був невідомий  в цивільному,  він головою вдарив чоловіка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини