Головна Новини Суспільство Війна з Росією Переговори з Путіним про припинення чи заморожування війни: до чого схиляються у Бундестазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори з Путіним про припинення чи заморожування війни: до чого схиляються у Бундестазі

У Будестазі заявили, що зараз немає підстав для переговорів із Путіним щодо припинення війни в Україні, але при цьому не відкидають ідею про заморожування воєнних дій

22 березня 2024, 13:27
Поділіться публікацією:

Наразі немає підстав для переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним щодо припинення війни в Україні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив лідер німецького СДПН Ларс Клінгбайль, повідомляє DPA.

Переговори з Путіним про припинення чи заморожування війни: до чого схиляються у Бундестазі

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Я сам не вірю, що з Володимиром Путіним можна сісти за стіл переговорів", — заявив лідер німецької СДПН.

Ларс Клінгбайль додав, що рішення мають ухвалити самі українці.                                                           

Водночас Клінгбайль наголосив, що не варто надто затято критикувати заяви про можливість заморожування війни в Україні.

"І я можу сказати, що є таке бажання і така необхідність. І я думаю, що ми можемо витримати ці дебати, і ми можемо їх провести", — наголосив він, додавши, що немає жодної суперечності в тому, щоб говорити про постачання зброї та дипломатію одночасно.

Лідер СДПН також заявив, що німецька підтримка України залишається постійною та стійкою. Український народ і надалі може розраховувати на допомогу Берліну.

"Звичайно, не буде ситуації, коли Федеральна канцелярія, Єлисейський палац чи Білий дім не думатимуть про території в Україні", — наголосив Клінгбайль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговорний кейс знову актуалізувався напередодні перевиборів Путіна. При цьому самі офіційні представники Кремля вважають за краще висувати нездійсненні умови для переговорів, вимагаючи фактично капітуляції України. Про що говорять ці потуги, що тут важливо розуміти нашій країні та її партнерам? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини