Головна Новини Суспільство Війна з Росією Переговори РФ та України: Москва готує нову атаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори РФ та України: Москва готує нову атаку

Москва поспішає нав'язати свої умови перед очікуваним контрнаступом Збройних сил України

8 квітня 2023, 07:48 comments1768
Поділіться публікацією:

Російське керівництво готується розпочати нову інформаційну атаку, щоб посилити тиск на Захід та змусити Україну до переговорів про мир на тих умовах, які вигідні Москві. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Переговори РФ та України: Москва готує нову атаку

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, напередодні міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час своєї офіційної поїздки до Туреччини заявив, що Росія не відмовляється від діалогу про мир, якщо він враховуватиме "законні" інтереси Кремля.

Також глава МЗС РФ дав зрозуміти Заходу, що довгий час там із зневагою ставилися до Росії, знову згадуючи важливість "денацифікації" та "демілітаризації" України.

У ISW вважають, що таку риторику Кремль озвучив не так. Найімовірніше, Москва має намір посилити інформаційний тиск, щоб знову спробувати нав'язати Україні свої умови світу напередодні очікуваного контрнаступу з боку ЗСУ.

"Побоювання з приводу втрати нових окупованих територій в Україні під час очікуваного майбутнього українського контрнаступу можуть спонукати Кремль активізувати поточну інформаційну операцію, спрямовану на те, щоб змусити Захід запропонувати Україні піти на поступки та змусити переговори на більш вигідних для Росії умовах", — заявили експерти ISW.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у соцмережі "злили" документи США та НАТО щодо підготовки наступу України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять заяви Туреччини про війну в Україні – як Анкара може допомогти наблизити світ. Експерти озвучили своє бачення в інтерв'ю ексклюзивному нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини