Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пентагон спростував заяву Шойгу щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон спростував заяву Шойгу щодо війни в Україні

Україна використовують систему HIMARS "з разючою точністю" та ефективністю

3 серпня 2022, 11:45 comments1058
Поділіться публікацією:

США дуже уважно стежать, як українська армія використовує передану їй військову техніку. Особлива увага до використання РСЗВ HIMARS. Саме тому Вашингтону знову довелося спростовувати брехню російського міністерства оборони про нібито знищені РСЗВ HIMARS. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише Reuters.

Пентагон спростував заяву Шойгу щодо війни в Україні

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

"Нам відомо про ці останні твердження міністра (оборони — ред.) Шойгу, і вони знову явно помилкові", — заявив представник Пентагону Тодд Брессейл.

Водночас він похвалив українських військових за те, що ті, не маючи раніше досвіду використання систем HIMARS, тепер воюють "з разючою точністю" та ефективністю, виправдовуючи найвищі очікування.                                                                        

Зазначимо, що з 24 лютого триває повномасштабне вторгнення російських військ в Україні. Після провалу початкових планів Кремля щодо захоплення одразу всієї України та наступу з різних напрямків Москва сконцентрувала свої зусилля на боях за Донбас та контролі півдня України. у ці дні найзапекліші бої продовжуються на сході України, де російським військам поставлене завдання – вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Лавров відреагував на пропозицію Джо Байдена про переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ звільнили на Херсонщині ще 7 населених пунктів: скільки всього вже деокуповано

Раніше "Коментарі" писали — екс-канцлер Німеччини запропонував запустити "Північний потік-2", щоб вирішити питання з дефіцитом газу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини