Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Пару думок про "буде нокаут", - народний депутат про ймовірні погрози на адресу Кличка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пару думок про "буде нокаут", - народний депутат про ймовірні погрози на адресу Кличка

В Офісі Президента хочуть використати трагедію в Києві, щоб прибрати «з дистанції» Кличка, вважає український нардеп

2 червня 2023, 13:50
Поділіться публікацією:

Мова стосується депутата Олексія Гончаренка, який опублікував з цього приводу, пост у Facebook, передає портал "Коментарі".

"Пару думок про "буде нокаут", - народний депутат про ймовірні погрози на адресу Кличка

Олексій Гончаренко. Фото з відкритих джерел

"Влада очікувано влаштувала політику на смертях українців: замість звільнення відповідального за укриття голови КМВА Попка Офіс вирішив звільнити незручного мера Кличка з голови КМДА. Під вчорашнім випадом Президента проти мера Києва Кличка і його висловом про "буде нокаут" чітко видно спробу Офісу Президента використати трагедію в Києві, щоб прибрати політичного суперника", — написав Гончаренко.

На його погляд, укриття — це відповідальність, що лягає на плечі президентської вертикалі влади.

"Що таке нокаут по-справжньому? Нокаут – це, коли твій голова КМВА Попко, звітує за тиждень до трагедії, що всі укриття працюють. А знаєте, чому він звітує про укриття? БО УКРИТТЯ ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ – ВЕРТИКАЛІ ПРЕЗИДЕНТА. Нокаут – це, коли твій голова адміністрації тікає від людей…А знаєте, чого тікає? БО ДОСТУП ДО УКРИТТЯ ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ — ВЕРТИКАЛІ ПРЕЗИДЕНТА. Нокаут усій чиновничій вертикалі – це коли твої підлеглі замість СІЗО, їдуть на телемарафон розповідати, чому вони не винні і це все міський голова", — зауважив нардеп.

Також, як додав Гончаренко, якщо Кличка звільнять, то це буде ударом по демократії усієї країни.

"Якщо з’явиться указ Президента про звільнення Кличка, це буде дійсно бажаний нокаут Банкової. Але не Кличку. А демократії", — резюмував Гончаренко.

1 червня Віталій Кличко звернувся до Кабінету міністрів з питанням, що стосується відсторонення з посади голови Деснянської РДА, Дмитра Ратнікова.Водночас, згідно українського законодавства, голів районних адміністрацій Києва призначає та звільняє з посади, за поданням Кабінету міністрів, Президент України.

У Молдові Зеленський на запитання журналістів щодо того, хто відповідатиме за загибель людей у Деснянському районі, які не змогли потрапити в укриття, під час ракетного обстрілу, відповів: "Сказав би так: Може бути нокаут". ЗМІ сприйняли це, як натяк на міського голову Києва, Віталія Кличка.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Закрите укриття під час нічної ракетної атаки на Київ: жителі Деснянського району кажуть, що це уже не вперше Укриття просто не відкрили, — чоловік загиблої під час нічного ракетного обстрілу столиці заявив, що їм ніде було сховатися. Тому його дружина загинула.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини