Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани та ЗСУ скоро здивують результатом: у ЗСУ заінтригували хорошими новинами з півдня
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани та ЗСУ скоро здивують результатом: у ЗСУ заінтригували хорошими новинами з півдня

Партизани та ЗСУ на південному напрямку діють спільно

5 серпня 2022, 16:35 comments1337
Поділіться публікацією:

Партизанський рух на півдні України з кожним днем набирає обертів. Завдяки результатам роботи українських партизанів просування ЗСУ на півдні суттєво прискорюється. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву начальника прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Партизани та ЗСУ скоро здивують результатом: у ЗСУ заінтригували хорошими новинами з півдня

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Гуменюк зазначила, ефективність паралельних дій ЗСУ та партизанів у тилу ворога дає просто колосальний результат.

При цьому речник прес-центру заінтригувала, що зовсім скоро всі українці зможуть дізнатися про ті успіхи, які вже неможливо буде приховати. Це якраз і буде результатом спільної роботи ЗСУ та партизанського опору. Також це стане ще одним підтвердженням того, що партизани та бійці ЗСУ діють скоординовано.

Про подвиги партизанів на тимчасово окупованій Херсонщині вже йшлося багато. Одними з останніх результатів їхньої роботи стало те, що був підірваний автомобіль із поліцейськими, які перекинулися на бік окупантів. Також партизани зуміли підпалити поле, вогонь із якого перекинувся на базу росіян.                                                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — хаос та Третя світова: експерти розповіли, про що попередив президент Зеленської африканські країни – чи має сенс таке звернення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – настав час Заходу та Росії домовлятися: про що говорить нова заява Віктора Орбана про війну в Україні – чи справді Росія дозріла до миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини