Партизани проникли на базу Чорноморського флоту у Феодосії: що виявили

Агент "АТЕШ" виявив автомобільні бокси та дав координати казарм, штабу та складів з боєприпасами

Представники партизанського руху "АТЕШ" поінформували, що їхній агент проник на територію військової частини російських окупантів у Феодосії. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "АТЕШ" у Telegram.

"АТЕШ" пробрався вночі на територію ВЧ 80393 у Феодосії. Агент "АТЕШ" успішно провів розвідувальні дії на території однієї із частин Чорноморського флоту РФ", – йдеться у повідомленні.

Партизани наголошують, найголовнішим досягненням є те, що "вдалося зафіксувати точні місця розміщення автомобільних боксів, складів із БК, казарм та штабу" військової частини.

В "АТЕШ" підтвердили, що здобуту інформацію вже передано відповідним структурам, які незабаром ухвалять відповідні рішення, щоб ця військова частина перестала становити загрозу для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" - впевненість у тому, що українські війська не почнуть наступ на тимчасово окупований Крим у країни-агресора, як не було, так і немає. Саме тому росіяни продовжують будувати захисні споруди та вогневі точки в анексованому Криму. На цей раз партизани зафіксували будівництво споруд біля Євпаторії. Про це йдеться у повідомленні "АТЕШ".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ГУР Міноборони України підказали окупантам: де незабаром чекати "прильотів" у Криму та чому краще якомога швидше покинути півострів.

Раніше "Коментарі" повідомляли – в естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення Криму.