Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани підірвали на Запоріжжі важливий для росіян міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани підірвали на Запоріжжі важливий для росіян міст

Через цей міст російські війська перевозили військову техніку з тимчасово окупованого Криму

11 червня 2023, 23:45
Поділіться публікацією:

У Якимівці Запорізької області над залізничним мостом підіймається чорний дим, відповідні кадри з'явилися у мережі. Виявилося, що партизани підірвали важливий міст. Саме через нього російські війська перевозили військову техніку з тимчасово окупованого Криму.

Партизани підірвали на Запоріжжі важливий для росіян міст

В Якимівці партизани підірвали залізничний міст (фото з відкритих джерел)

Полковник ЗСУ Анатолій Штефан повідомив, що цей міст логістичною артерією, "через яку здійснювалося постачання О і ВТ противника з АР Крим на ТОТ Запорізької області".

"В населеному пункті Якимівка ТОТ Запорізької області силами партизанів м. Мелітополь було здійснено підрив залізничного мосту — логістичної артерії, через яку здійснювалось постачання О і ВТ противника з АР Крим на ТОТ Запорізької області",- написав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні ліквідували командира елітного підрозділу Росії. Українські військові знищили російського окупанта та командира 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ Сергія Полякова. В ніч з 2 на 3 лютого українські військові змогли ліквідувати Сергія Полякова, який є командиром 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ. OSINT-аналітик InformNapalm Антон Павлушко повідомляє, що фото та інформацію про смерть російського військового оприлюднив один з чиновників Башкортостану та додав, що окрім Полякова, ще як мінімум один росіянин потрапив у підсумки Генштабу ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідували відомого російського хокеїста, який пішов вбивати українців. Гравець з хокею з РФ  Олександр Подставкін  не повернувся з війни в Україні. Як мобілізований, він пішов до російської армії  минулоріч восени, а загинув на початку зими.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини