Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани назвали напрямок на фронті, який перетворюється на катастрофу для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани назвали напрямок на фронті, який перетворюється на катастрофу для росіян

АТЕШ повідомляє, що у росіян на Покровському напрямок проблеми лише збільшуються.

сьогодні, 14:20
Поділіться публікацією:

Країна-агресор зазнає колосальних втрат особового складу на найбільш гарячому напрямку на Донеччині. Лікарні переповнені пораненими російськими військовими. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

Партизани назвали напрямок на фронті, який перетворюється на катастрофу для росіян

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Агент руху з числа військовослужбовців 30-ї Окремої мотострілецької бригади (ОМСБР) повідомив про катастрофічні втрати агресора на Покровському напрямку.

Щодня бригади ставлять нові "рекорди" — лише за добу в їхній бригаді до 50 людей поранені та вбиті. Лікарні та шпиталі переповнені, цивільних терміново виписують, щоб звільнити місця для поранених окупантів.

Цю інформацію підтвердив агент з медперсоналу однієї з лікарень тимчасово окупованої Макіївки. За його словами, окупаційна влада продовжує ігнорувати потреби мирних жителів заради порятунку своїх солдатів.

"Українців виганяють із лікарень, щоб госпіталізувати російських військових", — зазначається у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – за 11 жовтня на фронті зафіксовано 169 бойових зіткнень. РФ значно активізувалась на Куп'янському напрямі. Про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ.

"Противник активізувався на Куп'янському напрямку, за добу сталося 23 атаки загарбників", — зазначають військові.

Сили оборони відбивали штурмові дії неподалік Петропавлівки, Степової Новоселівки, Колесниківки, Лозової, Кучерівки, Сіньківки, Кругляківки, Новоосинового, Вишневого та Піщаного.

"Найбільша кількість атак була відбита Силами оборони на Курахівському напрямку, всього зупинено 32 атаки ворога. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед у районах населених пунктів Костянтинівка, Катеринівка та Водяне", — йдеться у повідомленні.

Партизани назвали напрямок на фронті, який перетворюється на катастрофу для росіян - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини