Головна Новини Суспільство Війна з Росією П'яні окупанти лякають гауляйтерів Мелітополя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яні окупанти лякають гауляйтерів Мелітополя

В окупованому Мелітополі так звана «влада» боїться алкоголізму в рядах російських загарбників

17 листопада 2023, 16:53
Поділіться публікацією:

Так звана "влада" тимчасово окупованого міста Мелітополь Запорізької області шукає способи, як побороти алкоголізм у російській армії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише у Telegram мелітопольський мер Іван Федоров.

П'яні окупанти лякають гауляйтерів Мелітополя

Військовослужбовці РФ на окупованих територіях України. Фото з відкритих джерел

Через страх перед нетверезими російськими окупантами гауляйтери Мелітополя раз за разом посилюють "сухий закон".

"У Мелітополі заборонили продавати навіть пиво. А міцні алкогольні напої легально не купити вже до 18 грудня", — повідомив Іван Федоров.

За словами очільника міста, російські загарбники ігнорують заборони, напиваються, після чого влаштовують істерики і вбачають у всіх підряд партизанів з руху опору.

Федоров іронічно відзначив, що алкоголізм не допоможе окупантам розгледіти спротив, який безумовно існує, позаяк мешканці Мелітополя чекають на українську армію.

Раніше "Коментарі" писали, що російські окупанти у тимчасово окупованій Запорізькій області залишили людей без соціальних виплат. За словами мера Мелітополя Івана Федорова, поки місцевий російський гауляйтер Євген Балицький на камери пропагандистів обіцяє, що всі соціальні зобов'язання буде виконано, люди на окупованій частині області говорять правду. Працівникам водоканалу у Мелітополі не виплачують заробітну плату вже півтора місяці. Тим часом як колектив музичної школи місяць працював задарма. Окрім зарплат, росіяни затримують й інші соцвиплати.

"Коментарі" також повідомляли, що українським партизанам вдалося встановити, що росіяни активно споруджують вогневі позиції між Євпаторією та Сімферополем. Там вони зайняли розважальний комплекс "Сонечко". Окрім цього, вздовж траси з'явилися КПП.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини