Головна Новини Суспільство Війна з Росією Останній козир РФ: Окупанти намагаються «взяти масою»
commentss НОВИНИ Всі новини

Останній козир РФ: Окупанти намагаються «взяти масою»

Країна-терористка, програючи війну в технологіях, намагається відправити на фронт якомога більше солдатів

9 січня 2023, 18:25 comments1379
Поділіться публікацією:

В армії Російської Федерації останнім козирем у війні стало масове використання особового складу. Про це розповів в телеефірі речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий, пишуть "Коментарі".

Останній козир РФ: Окупанти намагаються «взяти масою»

Армія Росії кидає на фронт все більше живої сили

За даними речника, в Україні за добу на фронті в середньому гинуть по 500-600 російських солдатів, які й складають гарматне м'ясо армії противника.

“Сьогодні - 590 осіб особового складу, до цього було і 700, і 400. Тобто в середньому близько 500-600 убитих крутиться цифра. Це в середньому і є батальйон. Це тільки вбитими, це без поранених”, - наводить він дані і додає, що зараз більшість новітніх армій роблять ставки на автоматизовані системи, на безпілотні системи — у повітрі, у воді, на суходолі, роблять наголос на використання авіації, на високоточні артилерію і ракети. Росіяни ж демонструють масове використання особового складу.

Просто як біомасу вони беруть мобілізованих, вони беруть колишніх засуджених і намагаються просто, щоб не було перерви в атаках, довести до знемоги нашу оборону, шукати слабкі місця”, - сказав спікер.

Розповів і про атаки на Соледар. Там кидають підготовлених російських військових, але вони все одно зазнають величезних втрат. На Бахмутському напрямку окупанти через постійний наш вогонь навіть не намагаються забирати своїх поранених. Спікер додав, що є випадки, коли “вагнерівці” просто добивали своїх поранених, щоб не возитися з ними, не виносити з поля бою. Крім того, у них діють загороджувальні загони.

“Ба більше, у самій ПВК “Вагнер” діють жорсткі правила, і головне, із системи покарання - це розстріл. Тобто кинув зброю - розстріл, відступив без команди - розстріл, не виконав наказ командира - розстріл і так далі. Тому вони затиснуті між двох вогнів: з одного боку - це вогонь Збройних сил України, з іншого боку, якщо навіть під цим кинджальним вогнем, якщо ти хочеш відступити, на тебе чекає удар від своїх”, - сказав Череватий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія знову пішла на штурм Соледара: подробиці від командування ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини