"Осоромилися на весь світ": окупанти обговорюють вибух на аеродромі в Криму - перехоплення розмови (ВІДЕО)

ГУР МО опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову окупантів зі своїми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МОУ у соціальній мережі Facebook.

"Чекають поки що до Москви на Червону Площу прилетить, тощо...". Дружина окупанта із так званої Л/ДНР розповідає останні новини, серед яких нещодавні вибухи у Криму.

Жінка розповідає про офіційну версію, яку висловила російська влада і коментує: "Яксь вчасно здетонував авіасклад...". Після цього вона описує панічні настрої росіян.

Окупант зі свого боку додає: "У нас пацани теж за це кажуть, що, каже, росіян мають і мають, а ті огризнуться не можуть".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   військовий в інтерв'ю ЗМІ міг розкрити зміст стратегічних планів ЗСУ: подробиці. Міноборони разом із СБУ працюють над запобіганням та протидії витоку важливої військової інформації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Кремль усунув до 40% російських генералів, але Шойгу залишився на посаді: відома причина. Шойгу досі лишається на посаді, щоб уникнути дискредитації військово-політичного керівництва країни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що обов'язкова евакуація буде не лише з Донеччини: названо інші області. Гаряча фаза війни в Україні триває і з настанням холодів є загроза, що низка населених пунктів залишиться без подачі тепла. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що відстрочення виплат за держборгом: що це означає для України – чи могли ми отримати найкращі умови. Експерти розповіли, як від цього рішення виграє Україна.