Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орки відкрили нову ділянку фронту: подробиці від Deepstate, де просувається ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Орки відкрили нову ділянку фронту: подробиці від Deepstate, де просувається ворог

Ситуація на фронті змінилася

1 червня 2024, 11:35 comments2164
Поділіться публікацією:

Російські загарбники відкрили нову ділянку фронту в Запорізькій області, просуваючись на захід та схід від Нестерянки. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляють аналітики "Deepstate".

Орки відкрили нову ділянку фронту: подробиці від Deepstate, де просувається ворог

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Експерти вважають, що це просування потенційно може дістатися нашого тилу, який захищає Роботине та Оріхів – ключову точку оборони України на Запорізькому фронті.

Аналітики звертають увагу, що російські окупанти просунулися ще біля низки населених пунктів в Україні. Зокрема зафіксовано просування супротивника в місті Часів Яр Донецької області, повідомили аналітики DeepState у своєму каналі в Telegram. 

"Ворог просунувся біля Соколу, Семенівки, Нестерянки...", — зазначається у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна попрощалася з черговою військовою весною, під час якої росіяни посилили наступальні дії, варварські обстріли та бомбардування, а ми – тиск на партнерів із проханнями посилити постачання озброєнь та дозволити бити ними по військових об'єктах на території РФ. Йде активна підготовка до наміченого на середину червня саміту миру, до підписання нових угод про безпеку та посилення захисту нашого неба, про що повідомив у вечірньому зверненні 30 травня президент Володимир Зеленський. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" очікуваннями від червня – у військовому, політичному та дипломатичному плані.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на сьогоднішній день є докази, що підтверджують, що російські окупаційні війська захопили близько 752 квадратних кілометрів української території у 2024 році. Про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини