Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орки наробили купу помилок: за яких умов цим скористаються ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Орки наробили купу помилок: за яких умов цим скористаються ЗСУ

Російські загарбники наробили на фронті купу стратегічних та оперативних помилок, заявив військовий Віктор Андрусів. За його словами, ЗСУ можуть цим скористатися, якщо матимуть достатньо військових і зброї

22 травня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті, дійсно, є складною, проте вона неминуче буде покращуватися для України, відзначив Віктор Андрусів.

Орки наробили купу помилок: за яких умов цим скористаються ЗСУ

Війна в Україні

За його словами, все ж зброя від західних партнерів таки йде в Україну. Так, зізнається військовий, доходить вона із запізненням, але з часом її таки буде більше на фронті.

"Повірте, якщо у вас було 0 снарядів, а стало 10 — це зростання в 10 разів. Хоча навряд чи це дозволить виграти війну — це серйозне покращення, і відповідно зростання кількості вбитих орків та спаленої техніки",
— відзначив Андрусів.

Окрім того, за його словами, все ж йде процес мобілізації. Як каже військовий, насправді, комбату, який не має, ким закрити позиції, байдуже, яким чином вона проходить, є вона справедливою чи не дуже.

"Для фронту все одно звідки і як візьмуться люди. Якщо вони не візьмуться ні звідки, то орки дійдуть не тільки до Києва. Вам це може хоч сто разів не подобатись — та така реальність",
- відзначив військовий.

За його словами, прихід свіжих сил дозволить ефективніше стримувати окупантів, і можливо навіть завдати їм локальних поразок.

"Орки наробили купу стратегічних та оперативних помилок, за які їх легко покарати, якщо є люди і зброя",
- підкреслив Андрусів.

Також він нагадав, що, до осені в Україні точно з’являться винищувачі F-16, і вони точно вплинуть на хід бойових дій. За його словами, якщо Силам оборони вдасться зменшити застосування КАБів, хоча б на 50% — просування ворога буде зупинено, а рівень втрат стане рости ще більше.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти почали наступ на Харківщині. При цьому засновник "Кракену" розповів, хто винен в тому, що окупанти змогли прорвати там кордон у двох місцях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини