Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орбан розповів, як Путін відреагував на пропозицію припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан розповів, як Путін відреагував на пропозицію припинення вогню

Віктор Орбан заявив, що ні президент України Володимир Зеленський, ні російський диктатор Володимир Путін не підтримали його пропозицію припинення вогню. Попри це, Орбан наполягає обом лідерам подумати.

8 липня 2024, 09:37
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан на початку липня здійснив візит Москви, де зустрівся з Володимиром Путіним та запропонував йому пропозицію припинення вогню. Тепер Орбан розповів, як російський диктатор відреагував на його слова.

Орбан розповів, як Путін відреагував на пропозицію припинення вогню

Віктор Орбан та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан після зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним дав інтерв’ю Die Weltwoche. Під час розмови лідер Угорщини розповів, якою була реакція Путіна на пропозицію припинити вогонь.

"Він сказав, що не має позитивних очікувань з цього приводу. Зеленський казав, що не має позитивних очікувань, тому що росіяни використали б це проти України, а Путін – що українці використали б цю паузу проти Росії. А я сказав: "Подумаймо, я розумію ваші аргументи"", — сказав Орбан.

Прем’єр-міністр Угорщини також розповів, що Путін вважає, що справжні мирні переговори про закінчення війни не можливі без участі обох сторін. За словами російського диктатора, те, що робить Україна самостійно та без Росії — "не має значення".

В інтерв’ю Орбан наголосив, що вважає себе "єдиним західним лідером", який може вести переговори з Україною та Росією. За словами Орбана, він шукає "найшвидший і найкоротший шлях до припинення війни". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Орбан розповів, як Володимир Зеленський відреагував на його пропозицію про припинення вогню у війні з Росією для пришвидшення мирних переговорів.

Також "Коментарі" писали про заяву Орбана, який після візиту до України та Росії заявив, що наступна його подорож усіх здивує. Згодом виявилось, що угорський прем'єр приїхав до Китаю, де зустрівся з Сі Цзіньпіном та написав допис у соцмережах про "місію миру 3.0".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини