Головна Новини Суспільство Війна з Росією Всі здивуються: Орбан після візиту в Україну та Росію розповів про нові поїздки
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі здивуються: Орбан після візиту в Україну та Росію розповів про нові поїздки

Віктор Орбан розповів про майбутні таємні візити в кілька країн. Ці заяви прем’єр-міністра Угорщини прозвучали після його поїздки до України та Росії.

7 липня 2024, 13:13
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що невдовзі відвідає нові країни у які здійснить неанонсований візит. За словами угорського лідера, коли це станеться, то всі будуть здивовані.

Всі здивуються: Орбан після візиту в Україну та Росію розповів про нові поїздки

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан після візиту до Путіна дав інтерв’ю швейцарському виданню Die Weltwoche та розповів, що планує здійснити ще кілька несподіваних поїздок. Прем’єр-міністр Угорщини наголосив, що усі здивуються, коли дізнаються, куди він приїде.

"Я маю кілька запланованих зустрічей наступного тижня, які будуть такими ж несподіваними і під дуже сильним контролем. Тільки коли я приїду, всі здивуються, що я там", — сказав Орбан, однак не додав деталей майбутніх зустрічей.

Орбан розповів, що його перший візит в Україну за час війни був таємно організований. Крім того, угорський лідер також надіслав секретне повідомлення до Росії, щоб у Кремлі його прийняв російський диктатор Володимир Путін.

"Так, зустріч готувалася зовсім таємно... А потім, коли вона завершилася, я почав організовувати зустріч із Путіним. Я відправив секретне повідомлення міністру закордонних справ, щоб він щось організував", — розповів Орбан.

В інтерв’ю Орбан визнав, що його часто критикують за дружбу з Путіним, однак наголосив, що він є "друг миру" та веде переговори з очільником Кремля, щоб закінчити війну в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Орбан розповів Зеленському, як прискорити закінчення війни в Україні. Президент відреагував на ці заяви, вказавши, що пропозиція угорського лідера може бути небезпечною для країни.

Також "Коментарі" писали про те, що в США пояснили, яку небезпеку може становити активні заклики Орбана до припинення вогню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини