Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орбан розкрив план Трампа на завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан розкрив план Трампа на завершення війни

Орбан заявив, що як тільки Трамп стане президентом США, він не дасть жодної копійки для підтримки України у війні

11 березня 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

Одіозний прем'єр Угорщини Віктор Орбан, який 8 березня зустрічався з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, заявив, що той нібито має "досить детальні плани" завершення війни в Україні і не має наміру виділяти на боротьбу з російською агресією в Україні "ні копійки". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Орбан зробив в інтерв'ю телеканалу M1.

Орбан розкрив план Трампа на завершення війни

Трамп та Орбан. Фото: із відкритих джерел

Глава угорського уряду зазначив, що Дональд Трамп має "досить детальні плани" щодо того, як закінчити російсько-українську війну, і його плани збігаються з інтересами Угорщини. Адже, якщо американці не дадуть грошей та зброї разом із європейцями, то війна закінчиться. А якщо американці не дадуть грошей, то європейці самі по собі не здатні фінансувати цю війну. І тоді війна закінчиться, упевнений угорський політик.

При цьому Віктор Орбан уточнив, що йдеться про те, що Америка не хоче фінансувати безпеку Європи.

"Якщо європейці бояться росіян або взагалі хочуть мати високий рівень безпеки, вони повинні за це платити. Або будувати власну армію, власне обладнання, або, якщо вони використовують для цього американців, то платити американцям ціну, ціну безпеки. Так що він (Ред. — Трамп) говорить прямо і чітко", — сказав прем'єр Угорщини.

Він також наголосив на тому, що Дональд Трамп "був першим президентом за довгий час, який не розпочав війну під час свого терміну".

Читайте також на порталі "Коментарі" – що сталося після Супервівторка у США: які тепер шанси на надання допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Віктор Орбан заявив, що світ у Європі пов'язаний із прізвищем лише однієї людини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини