Головна Новини Суспільство Війна з Росією Опір Курської області звернувся до армії РФ: Хлопці, вам тут не раді (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Опір Курської області звернувся до армії РФ: Хлопці, вам тут не раді (ВІДЕО)

Опір Курської області заявив, що мешканці Курської області ніколи не мали проблем з українцями

9 серпня 2024, 22:43 comments2344
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилося відео з молодими людьми, які стверджують, що вони становлять так званий опір Курської області. Вони говорять про те, що російській армії у Курській області не раді.

Опір Курської області звернувся до армії РФ: Хлопці, вам тут не раді (ВІДЕО)

Курський спротив

"На зв'язку опір Курської області хочемо передати привіт нашим гостям ЗСУшникам. Також звертаємось до нашої армії, хлопці, вам тут не раді. Ми ніколи не мали проблем з українцями. Нас ніхто ніколи не обстрілював, поки ви не прийшли сюди. Ви приїхали зі своїх теплих мирних будинків, воюєте тут за бабки, бо ні х*я не хочете і не вмієте робити вдома. Уйобу*те на*уй з Курської області. На вас тут ніхто не чекає", — заявив молодик на відео.

Також він подякував друзям з української ССО за надання зброї та забезпечення. Хлопець на відео стверджує, що все це буде використано за призначенням.

Крім того, молодик на відео закликав людей з Курська та області приєднуватися до лав опору.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Суджа перебуває під контролем ЗСУ. Українські військові записали із цього населеного пункту відео. Вони повідомили, що ситуація у місті спокійна, будинки – цілі. "Стратегічний об'єкт Газпрому в місті Суджа контролюється 99 механізованим батальйоном 61 окремої степової бригади", — повідомили військові.

Втім, мер Суджі спростовує інформацію про окупацію міста. Він стверджує, що у Суджі відбувається евакуація місцевого населення.

Також портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ розпочали військову операцію у Курській області. Буквально одразу глава міста Суджа в Курській області Віталій Слащов заявив, що ситуація в населеному пункті залишається напруженою, відбувається евакуація місцевого населення. В той же час, в українських пабликах повідомляли, що Суджа під контролем ЗСУ. На тлі цих заяв керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський вже анонсував відкриття нового відділення в Суджі Курської області РФ, де відучора відбуваються бойові дії і, за повідомленням росіян, українські військові взяли під свій контроль низку населених пунктів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини