Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оператор дрона витягнув бійця ЗСУ з полону ворога (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Оператор дрона витягнув бійця ЗСУ з полону ворога (ВІДЕО)

Оператор дрона 95-ї десантно-штурмової бригади з позивним "Кевін" врятував бійця ЗСУ з російського полону

2 січня 2024, 19:03
Поділіться публікацією:

На полі бою оператор українського дрона з позивним "Кевін" врятував військового ЗСУ, який потрапив до ворожого полону. Порятунок завершився успіхом.

Оператор дрона витягнув бійця ЗСУ з полону ворога (ВІДЕО)

Оператор дрона витягнув побратима з полону ворога (фото з відкритих джерел)

Про це написав журналіст Юрій Бутусов. 

У повідомленні йдеться, що  оператор дрона 95-ї десантно-штурмової бригади з позивним "Кевін", проявив безпрецедентну наполегливість і кмітливість. Він вивів побратима, який потрапив у полон до ворога.

"Наш полонений боєць зумів розв'язати руки й ноги в окопі противника, пішовши за дроном, який миготливими вогниками вказував йому вірну дорогу", — відзначив Бутусов.

Наш дрон і оператор допомогли йому вибратися далі, коли військовий зустрів російського солдата. На окупанта скинули гранату, внаслідок чого ворог зазнав поранення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія була близька до знищення першого HIMARS в УкраїніРосійська армія не полишає спроб знищити першу установку HIMARS в Україні. На думку американського журналіста Девіда Акса з видання Forbes росіяни були близькі до того, аби відкрити рахунок по знищенних HIMARS, однак українці швидко відреагували. 

Видання підрахувало, що наразі Україна має 39 реактивних систем залпового вогню HIMARS. І жодна з них не була знищена за час повномасштабної війни в Україні. Однак росіяни, можливо, були близькі до цього.

Автор статті зазначив, що американська установка випустила залп ракет, а потім швидко заїхала у ліс. Натомість росіяни, які виявили HIMARS відкрили вогонь по лісовій смузі, однак вторинного вибуху не відбулось, що означає вдалу роботу українських сил, які встигли перемістити цінну установку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини