Головна Новини Суспільство Війна з Росією Операція "Майдан-3": у чому полягає план росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Операція "Майдан-3": у чому полягає план росіян

Російські спецслужби намагаються використати емоційне вигорання українців для розхитування ситуації в країні

8 березня 2024, 20:26
Поділіться публікацією:

Операція "Майдан-3" — це плани російських спецслужб, а не вигадки Офісу президента України, переконаний політолог Олександр Антонюк.

Операція "Майдан-3": у чому полягає план росіян

РФ розробила операцію "Майдан-3". Фото з відкритих джерел

"У частини громадян України виник певний скепсис, чи дійсно росіяни готують "Майдан-3". Дехто вважає, що це спроба дискредитації політичних опонентів Володимира Зеленського. Хотілось би відзначили, що "Майдан-3" – це робоча назва спецоперації російських спецслужб з дестабілізації суспільно-політичної ситуації, просування російських наративів та розколу українського суспільства. Цю назву придумали не Офіс президента чи Головне управління розвідки, а саме російські спецслужби", — заявив політолог.

За словами Олександра Антонюка, ворог намагається поширювати серед українського суспільства антимобілізаційну і антиглобалістську риторику, просувати велику кількість теорій змов, провокувати дискусії на тему легітимності українського президента.

"Ворог намагається скористатись емоційним вигоранням багатьох адекватних українців, щоби посилити тиск на Банкову з вимогою розпочати мирні переговори з РФ. Операція "Майдан-3" – це формування потрібних Росії політичних наративів за рахунок емоційного стану українського суспільства", — додав експерт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія в тилу накопичує величезні резерви. Її стратегічний план — посилити наступальні дії, щоби розгромити Збройні сили України у найближчі рік-півтора. За словами військового експерта Валерія Ширяєва, відповідну інформацію він отримав від двох чинних російських воєначальників, які відповідають за ділянки фронтів в Україні. Він зазначив, що російська армія розраховує за рік-півтора дійти до лівого берега Дніпра.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що зниження зацікавленості з боку США у військовій присутності в Європі відкриє нові можливості для Франції — вона може стати центром формування ядерної безпеки на європейському континенті, вважає політолог Ігор Чаленко. Франція також може ініціювати створення європейської армії на тлі зростаючої загрози з боку Росії, а ядерна зброя може стати інструментом, який допоможе Парижу впроваджувати ідею такої армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

8 березня 2024, 22:42

Выборы обязаны пройти в срок, нет фашизму от сиплой Зелегниды, все кодло Зелегниды надо судить по закону военного времени

Ігор

8 березня 2024, 21:43

Всюди та ж сама тенденція і наративи нацистської пропаганди: вони тисячі разів на день у всіх ЗМІ розповідають який поганий ворог і що поганого він робить. Саме ця тактика юдейців і веде до емоційного вигорання. Така мерзенна бандерівська тактика створює слухняних і безвольних рабів, які не прагнуть до розвитку країни. Пропагуйте мобілізацію суспільства, економічне піднесення і реформи країни. Шкода країну, яку кошерно висмоктують ті, хто звик паразитувати, хто боїться конкуренції, змагальності і взаємовигідних відносин.


Новини