Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оновлено сигнали повітряної тривоги: як вони тепер звучать
commentss НОВИНИ Всі новини

Оновлено сигнали повітряної тривоги: як вони тепер звучать

В Україні деякі територіальні громади запровадили кілька сигналів тривоги

21 серпня 2022, 17:04
Поділіться публікацією:

Через ядерний шантаж РФ в Україні створили кілька сигналів тривоги, що будуть сповіщати про різні види загрози. Крім вже добре знайомого звуку додадуться й інші сигнали. Про нові сигнали повітряної тривоги повідомляють у Центрі протидії дезінформації.

Оновлено сигнали повітряної тривоги: як вони тепер звучать

В Україні оновили сигнали тривоги (фото з відкритих джерел)

 У відомстві повідомили, що деякі громади запроваджують й інші сигнали, зокрема, про хімічну й радіаційні загрози. Окремий сигнал буде встановлено, щоб повідомити населення про початок евакуації з населеного пункту.

 У  відомстві також розповіли, як розпізнати нові сигнали тривоги, зокрема: сигнал хімічної небезпеки – звук церковних дзвонів, радіаційна небезпека – це дзвін в набат, евакуація з міста — гудок потяга.

Після отриманого сповіщення варто увімкнути місцеве радіо або телебачення, щоб отримати інформацію про подальшу інформацію.

У відомстві нагадують, що під час повітряної тривоги звучить щонайменше 30- секундний довгий безперервний сигнал сирени. Окрім цього, українців просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і пройти в укриття.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що яких "сюрпризів" чекати під час Дня незалежності. Штурму Києва чи наступу росіян на День Незалежності України не буде. Проте армія РФ має ракети, авіабомби та інші "сюрпризи", підготовлені переважно для мирного населення, заявив в ефірі національного телемарафону розповів перший заступник голови МВС України Євген Єнін. Голова правління Центру стратегічних досліджень Павло Жовніренко заявив, що За час перебування у владі в Росії, починаючи від служби ФСБ та президентства, Путін показав, що для нього немає меж та "червоних ліній". Він готовий іти на будь-які злочини. І дати тут не мають значення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини