Головна Новини Суспільство Війна з Росією Олігархи запустили кампанію з примусу України до капітуляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Олігархи запустили кампанію з примусу України до капітуляції

Російські та українські олігархи хочуть примусити Україну до миру шляхом її капітуляції перед Росією, вважає соціолог Ігор Ейдман. На його думку, вони вже навіть запустили кампанію, яка має призвести до цього

21 травня 2024, 20:48 comments10885
Поділіться публікацією:

Стартувала кампанія, яка має змусити Україну до миру, і більше того, щоб вона сама принизливо почала про це просити кремлівського диктатора Володимира Путіна, вважає російський опозиційний соціолог Ігор Ейдман.

Олігархи запустили кампанію з примусу України до капітуляції

Ігор Ейдман

На його думку, напевно, цю кампанію організували російські, а також деякі українські олігархи. Ейдман вважає, що, ймовірно, йдеться про Романа Абрамовича, Михайла Фрідмана, Віктора Пінчука та інших.

"Усім їм страшно набридла війна та санкції. Хочуть повернуться до свого довоєнного життя ціною здачі України, в яку не вірять, будучи ментальними торгашами, тупо рахуючи ресурси сторін, але не розуміючи в принципі, що таке бойовий дух нації",
— заявив Ейдман.

При цьому він звернув увагу на те, що в цій кампанії з примусу України до миру використовують опозиційних спікерів, а також західних журналістів. Також у цьому процесі, на думку експерта, задіяли й деяких громадських діячів із України.

Ейдман переконаний, що ця кампанія не матиме успіху, оскільки Україна просто не може програти. Падіння України, вважає експерт, стало б прологом до атаки Росії на країни НАТО, а це неминуче призвело б до глобальної катастрофи. А цього, вважає експерт, допустити світ просто не може.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що останнім часом надто часто почали порушувати питання про припинення війни в Україні шляхом переговорів із Росією. При цьому почали звучати припущення про те, що нібито вже за кілька місяців війну в Україні буде заморожено за "корейським сценарієм". Водночас політологи переконані, що такий сценарій не підходить Україні. Більше того, вони впевнені, що насправді йдеться про чергові мінські домовленості, яким просто дали нову назву, щоб не злити українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини