Головна Новини Суспільство Війна з Росією Олег Жданов абсолютно не компетена людина, людина-фейк - Тарас Чмут
commentss НОВИНИ Всі новини

Олег Жданов абсолютно не компетена людина, людина-фейк - Тарас Чмут

Тарас Чмут висловився про військового аналітика Олега Жданова

9 вересня 2022, 00:58 comments11132
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Голова фонду для допомоги українській армії "Повернись живим" та військовий аналітик Тарас Чмут висловився про відомого відеоблогера Олега Жданова. Такі заяви прозвучали в ефірі "24 Каналу".

Олег Жданов абсолютно не компетена людина, людина-фейк - Тарас Чмут

Тарас Чмут критикує військового аналітика Олега Жданова. Фото з відкритих джерел

Під час чергового ефіру журналіста Фаріда Шарафмала на "24 Каналі" з Тарасом Чмутом, український ведучий поставив питання про російські літаки. Він розповів, що літаки Російської Федерації періодично бомбардують українські території навіть не перетинаючи кордон. І озвучив заяву без вказування прізвища, але повідомив, що вона прозвучала з уст військового експерта, який доволі відомий в Україні.

За словами журналіста заява звучала так, що літаки збивати можна, але наразі просто відсутнє політичне рішення. І запитав, як українським силам збивати літаки, які навіть не перетинають кордон, а запускають ракети з відстані у сотні кілометрів?

На що Тарас Чмут різко відреагував і розкрив ім’я автора цієї провокативної заяви.

Олег Жданов абсолютно не компетентна людина в тих питаннях, в які його притягують журналісти на ефіри. Це людина-фейк, яка не має ніяких ні знань, ні досвіду, ні компетенції, — заявив Чмут.

Далі, голова фонду "Повернись живим" відповів на можливість української армії збивати російські літаки. Він заявив, що ракети класу "повітря-повітря" Р-27, які має ЗСУ на озброєні, мають здатність польоту 70 км. А самі винищувачі, що будуть нести ракети мають вилетіти фактично на територію РФ, де розміщені системи ППО.

І в кінці додав, що у нас немає авіації, яка може знищувати цілі в односторонньому порядку.

Таймкод 33:15.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що за словами британського аналітика ЗСУ може взяти в оточення 20 тис. російських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини