Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупантів у Маріуполі "привітали" з початком весни: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупантів у Маріуполі "привітали" з початком весни: що сталося

В окупованому місті прозвучала серія потужних вибухів

1 березня 2024, 22:17
Поділіться публікацією:

У різних районах захопленого російською армією міста Маріуполь Донецької області ввечері 1 березня прозвучала серія гучних вибухів.   

Окупантів у Маріуполі "привітали" з початком весни: що сталося

Маріуполь другий рік окупований росіянами. Фото з відкритих джерел

За словами соратника мера Маріуполя Петра Андрющенка, у такий спосіб Збройні сили України "привітали" окупантів з першим днем весни.

Петро Андрющенко повідомив, що спочатку серія потужних вибухів пролунала на Лівобережжі. За його словами, вибухи попередньо сталися у районі Східний, де знаходяться полігон і база росіян.

Згодом вибухи прозвучали у Кальміуському районі на території ММК ім. Ілліча, повідомив радник мера Маріуполя.

Він також розповів, що до місць вибухів відправилися пожежні машини та автомобілі швидкої допомоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін. "Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу", — наголосив глава Пентагону.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час боїв в Авдіївці та за межами міста російська армія застосовує різне озброєння і тактику, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, ворог постійно адаптується, шукає різні шляхи та при цьому традиційно не береже особовий склад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини