Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову вдарили ракетами по Запоріжжю: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову вдарили ракетами по Запоріжжю: що відомо

Загарбники вночі випустили по Запоріжжю близько 10 снарядів

23 вересня 2022, 07:20 comments1547
Поділіться публікацією:

Російські війська у четвер увечері завдали ракетного удару по Запоріжжю. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомляв голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

Окупанти знову вдарили ракетами по Запоріжжю: що відомо

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

"В обласному центрі знову прильоти ворожих ракет. За попередньою інформацією, окупант випустив Запоріжжя близько 10 снарядів" — написав Старух.

Згодом керівник Запорізької ОДА додав, що, за попередніми даними, ворог потрапив до об'єктів інфраструктури Запоріжжя. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Олександр Старух вкотре попросив мешканців Запорізької області не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Варто зазначити, що передувало такій серії ударів те, що вранці 22 вересня російські окупанти випустили по Запоріжжю дев'ять ракет С-300, що не обійшлося без серйозних руйнувань, з-під завалів дістали 6 людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час онлайн виступу на 77-й Генасамблеї ООН президент України Володимир Зеленський запропонував "формулу умов миру", яка допоможе уникнути воєн у майбутньому. За його словами, ця формула пропонує такі умови світу: покарання за злочин; захист життя; відновлення безпеки та територіальної цілісності; гарантії безпеки; рішучість. Якою є ймовірність прийняття такої формули? Якщо не така – яка може бути прийнята у майбутньому, створивши дієвий механізм запобігання чи швидкому завершенню воєн? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент Франції Еммануель Макрон назвав єдиний варіант, як закінчиться війна в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини