Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову посилили штурми: у ЗСУ назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову посилили штурми: у ЗСУ назвали напрямок

Три дні поспіль фіксується близько 80 штурмових дій щодобово, переважна більшість з яких відбувається у Донецькій області

15 грудня 2023, 12:50 comments2116
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська останні три дні намагаються здійснювати посилені штурми позицій ЗСУ в Донецькій області. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Окупанти знову посилили штурми: у ЗСУ назвали напрямок

Окупанти посилили штурми на Донбасі

"Окупанти не зменшують кількості бойових зіткнень в операційній зоні ОСУВ "Таврія". Три дні поспіль-близько 80 штурмових дій щодобово. Переважна більшість — у Донецькій області. Штурмові групи в основному до 20 осіб. Діють, зокрема, і за підтримки бронетехніки. Вчора знову сталося збільшення кількості авіаударів, ворог застосовує авіабомби", — повідомив Тарнавський.

При цьому в операційній зоні Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" минулої доби російські загарбники завдали 15 авіаударів, провели 76 бойових зіткнень і здійснили 631 артобстріл.

"Наші воїни стійко тримають оборону. Загальні втрати ворога минулої доби склали 414 осіб", — підкреслив бригадний генерал.

Також знищено 23 одиниці військової техніки ворога. Йдеться про 1 танк, 10 бойових броньованих, 2 артилерійські системи, 3 ПТРК, 1 БпЛА, 4 автомобілі, 2 одиниці спецтехніки та 2 склади боєприпасів. Ще 20 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 22 місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормить через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини