Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову намагалися прорвати кордон та облаштувати укріплення: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову намагалися прорвати кордон та облаштувати укріплення: подробиці

За інформацією ДПСУ, росіяни намагалися перейти кордон на Харківщині та облаштувати зміцнення

25 вересня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

На одній із ділянок кордону з РФ у Харківській області прикордонники з "Гвардії наступу" разом із бійцями ЗСУ витіснили російських окупантів за межі України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє державна прикордонна служба.

Окупанти знову намагалися прорвати кордон та облаштувати укріплення: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що у Куп'янському районі наземна та повітряна розвідки бригади "Сталевий кордон" припинили спроби окупаційних військ зміцнитися.

Будуючи лінію фортифікацій на своєму боці, росіяни проникли на територію України та почали зводити укріплення поблизу кордону.

Розвідники ДПСУ вирахували час, коли на спостережному пункті та біля нього на українській території знаходилося близько півтора десятка росіян. Далі прикордонники разом із бійцями однієї з танкових бригад спланували спільні заходи щодо витіснення ворога за межі державного кордону.

Повідомляється, що кількох непрошених гостей ліквідували прикордонні снайпери, а коли окупанти почали тікати з території України, українські бійці відкрили щільний вогонь з танків і мінометів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Великобританія більше року проводила секретні переговори з РФ щодо проблем глобальної безпеки (включаючи дефіцит зерна та ядерну безпеку). Тим часом, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров дав зрозуміти, що підсумок війни в Україні буде підведений на полі бою. В аналогічному ключі висловлюється українська влада та їхні радники типу Михайла Подоляка, попереджаючи, що російсько-українська війна поки що йде за песимістичним прогнозом "тривалої війни на виснаження". Про що говорять ці повідомлення-заяви? Що може підштовхнути Київ та Москву до переговорів? Які є варіанти розвитку подій у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини