Окупанти знову мають просування на фронті: деталі від DeepState

За інформацією DeepState, окупанти просунулися на кількох ділянках фронту на Донеччині

Російські окупанти просунулися на кількох ділянках фронту на Донеччині. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомили аналітики DeepState.

Зокрема, за їхніми даними ворог просунувся у Веселому, Красногорівці, біля Бажаного та Новоолександрівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" - раніше аналітики DeepState повідомили, що російські війська окупували село Вовче (Донецька область) і змогли просунутися вперед у Яснобродівці. Також зафіксовано просування противника в районах населених пунктів Желане та Діброва.

Також видання "Коментарі" повідомляло – DeepState повідомляє про окупацію Росією ще одного населеного пункту.

Раніше "Коментарі" писали – експерт із питань сектору оборони та безпеки Олег Старіков в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню заявив, що зараз противник проводить четвертий етап своєї літньої військової кампанії. Цей етап має настати в середині серпня – на початку вересня.

Олег Старіков прогнозує, що цей етап буде у вигляді ескалаційної складової із посиленням тиску по всій лінії бойового зіткнення.

"Логічним у читачів може бути питання: чи зможе противник пробити нашу оборону і вийти на оперативний простір? Одразу можу сказати, що це ворогові не вдасться. Тому що росіяни мають ресурс лише на оперативне просування, тобто максимум до 50 км. У противника немає можливості досягти оперативно-стратегічного успіху. Може йтися лише про оперативно-тактичний. І, якщо росіянам це вдасться, це буде вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей", – зазначив Олег Старіков.