Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову б'ють ракетами: в Умані зруйновано багатоповерхівку – у Дніпрі загинули жінка та дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову б'ють ракетами: в Умані зруйновано багатоповерхівку – у Дніпрі загинули жінка та дитина

В Умані російська ракета зруйнувала багатоповерхівку, є постраждалі, у Дніпрі не обійшлося без загиблих

28 квітня 2023, 07:42 comments1344
Поділіться публікацією:

Російські війська продовжують ракетний терор України. Після Миколаєва, де окупанти потрапили до багатоповерхівки, прийшла черга Умані Черкаської області, де російська ракета потрапила до житлового будинку. Вже відомо про 4 загиблих. 17 людей постраждали. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Окупанти знову б'ють ракетами: в Умані зруйновано багатоповерхівку – у Дніпрі загинули жінка та дитина

Удар по Умані. Фото: із відкритих джерел

"Цього ранку окупанти атакували Черкаську область. Є два попадання крилатих ракет в Умані: до житлового будинку і складських будівель", — написав Ігор Табурець.

В Умані на місці влучення російської ракети до житлового будинку працюють служби ДСНС, поліція та медики, повідомила начальник сектору комунікації ГУ Нацполіції у Черкаській області Зоя Вовк.

Внаслідок влучення ворожої ракети зруйновано під'їзд дев'ятиповерхівки.

Також відомо, що під час нічного обстрілу російськими окупантами міста Дніпро загинули молода жінка та 3-річна дитина. Про це повідомив у себе в Telegram мер Дніпра Борис Філатов.

Філатов повідомив, що окупанти знову вбили громадянських людей у Дніпрі – загинули молода жінка та 3-річна дитина. Більше інформації про наслідки удару по Дніпру поки що немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому все ж таки відбулися телефонні переговори Зеленського та Цзіньпіна – які від них очікування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що російський диктатор Володимир Путін боїться втратити владу, тому не вдається до підтримки відверто репресивних заходів. Наприклад, таких, як пропонує депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Андрій Гурулєв, закликаючи відродити сталінські репресії та відродити поняття "ворог народу". Чи згодні з таким твердженням? Чи справді Кремль боїться "перетиснути"? Чи ймовірно, що у росіян "зірве клапан"? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини