Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знахабніли. Незабаром свій десант висаджуватимуть на позиції Сил оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знахабніли. Незабаром свій десант висаджуватимуть на позиції Сил оборони

Окупанти в районі Часового Яру почуваються максимально комфортно, про це у Фейсбуці зазначив військовий оглядач Олександр Коваленко. Йдеться про ворожу авіацію, яку вже давно не збивали

10 квітня 2024, 18:39 comments6286
Поділіться публікацією:

У районі Часового Яру, як зазначає Олександр Коваленко, знахабніли не лише фронтові бомбардувальники з КАБ, а й банально, штурмова авіація.

Окупанти знахабніли. Незабаром свій десант висаджуватимуть на позиції Сил оборони

Російський десант

Більше того, за його словами, ворожі Су-25 регулярно підлітають максимально близько до лінії бойового зіткнення.

"З урахуванням функціоналу Су-25 такі вильоти для них, по ідеї, мають бути екстремально-суїцидальними. Але немає. Про знищення Су-25 окупаційних військ ми вже давно не чули, чи не так?"
– зазначив Коваленко.

За його словами, ця проблема знову порушує питання про наявність систем протиповітряної оборони, причому не лише на рівні ешелону великого радіусу дії. Як зазначив експерт, є питання про насичення підрозділів ПЗРК, а також гостро постає необхідність у мобільних ЗРК малого радіусу дії, які на дистанціях 8-10 км становлять смертельну загрозу для Су-25.

При цьому, як підкреслив Коваленко, західні союзники передавали Україні адекватну кількість як ПЗРК, так і надавали цікаві екземпляри мобільних ЗРУ малого радіусу дії.

"Але передати один-два рази і забути – це не означає, що проблему вирішено. В іншому випадку, не здивуюся незабаром десантам по лінії бойового зіткнення з вертольотів Мі-8, що залітають на наші позиції",
— заявив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив , що йдуть важкі бої за Часів Яр. Але місто, як і раніше, залишається під контролем Сил оборони.

Про те, що найскладніша ситуація зараз у районі Часового Яру говорили й військові. За їхніми словами, російський диктатор Володимир Путін наказав за будь-яку ціну захопити місто. Саме тому окупанти проводять там штурм за штурмом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини