Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти змушують донеччан платити за воду, якої немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти змушують донеччан платити за воду, якої немає

Мешканцям Донецька приходять квитанції за воду, попри відсутність водопостачання

11 вересня 2024, 21:21
Поділіться публікацією:

У мешканців Кіровського району тимчасово окупованого Донецька в помешканнях досі немає води, але це не заважає окупантам присилати їм квитанції на оплату води.

Окупанти змушують донеччан платити за воду, якої немає

У Донецьку в помешканнях немає води. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, донеччани лютують, оскільки їм потрібно віддавати гроші ні за що. Розібратися з комунальним підприємством “Вода Донбасу” неможливо, позаяк жоден з трьох робочих номерів не відповідає, скаржаться місцеві мешканці.

Як зазначає Центр спротиву, причиною гуманітарної кризи стали дії окупантів, зокрема підрив дамби Каховської ГЕС, через що відбулося зникнення води в системах водопостачання. Змінити ситуацію можна тільки шляхом повної деокупації українських земель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області російські загарбники активізували наступальні дії, за добу ворог здійснює 7-8 атак, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "На Харківщині, зокрема в смузі відповідальності нашої Третьої штурмової, зараз підвищилась кількість штурмових дій противника. Ворог намагається повернути території, втрачені внаслідок наших успішних наступальних дій", — розповів він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор РФ Володимир Путін хоче, щоб його літак супроводжували винищувачі під час поїздки до Туреччини. Джерела видання Middle East Eye розповіли, що Путін хотів би прилетіти до Туреччини під охороною російських бойових літаків, оскільки боїться, що Україна зможе атакувати його літак. Саме з цієї причини, за словами джерел, візит російського диктатора в Анкару було відкладено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини