Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти зазнали великих втрат: у ISW розповіли, де проходили бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти зазнали великих втрат: у ISW розповіли, де проходили бої

Командирів, які хотіли евакуювати особовий склад, покарали

26 серпня 2023, 09:50
Поділіться публікацією:

Російські окупанти зазнали значних втрат за недостатньої підтримки на островах у дельті Дніпра, розташованих у Херсонській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Окупанти зазнали великих втрат: у ISW розповіли, де проходили бої

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Як зазначають аналітики, командири окупантів ігнорують скарги особового складу про великі втрати та тяжкі умови ведення бойових дій на островах Дніпра.

Один з командирів роти армії РФ намагався евакуювати свій підрозділ із острова, але вище командування наказало зупинити евакуацію. Натомість на острів відправили того самого командира, а ще двох, які підтримали ідею евакуації, — звільнили.

Інші офіцери армії РФ розкритикували командування за нездатність взяти на себе відповідальність під час евакуації. "Військори" раніше критикували військове командування за аналогічні невдачі в боях біля Антонівського мосту.

Україна проводить операції на островах в дельті Дніпра, але про це відомо не багато. Нещодавно в ССО повідомили, що українські воїни провели "спецоперацію" на одному з островів Дніпра.

Після проведення аеророзвідки одного з островів на річці Дніпро, було виявлено позиції противника та невідомий предмет, який значно погіршував роботу засобів повітряної розвідки Сил оборони.

Прийнято рішення висунутися в район і знищити особовий склад та в подальшому взяти під контроль визначений район. Після детального планування, воїни 73 морського центру ССО висунулися на двох човнах і здійснили штурм позицій противника. Роботу штурмової групи закінчили оператори FPV дронів.

Читайте на порталі "Коментарі" — у росіян почалися проблеми з технікою на фронті: подробиці від ISW.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини