Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі: без світла понад сто населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі: без світла понад сто населених пунктів

Сьогодні вранці ворожих ударів зазнала Сумщина

сьогодні, 09:51
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці російська армія вдарила по одному з енергетичних об'єктів на Сумщині. Унаслідок чого тимчасово знеструмлені понад 37 тисяч споживачів на Роменщині (104 населені пункти). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Сумиобленерго".

Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі: без світла понад сто населених пунктів

Ілюстративне фото

Окрім того, ще більш ніж 14 тисяч споживачів електроенергії знеструмлені внаслідок військової агресії рф на прикордонних територіях у Сумській області (це 130 населених пунктів).

Усі зусилля енергетиків направлені на відновлення розподілу електроенергії в кожну оселю.

За даними Сумської ОВА, сьогодні вночі, 20 жовтня у небі над Сумщиною зенітники знищили 11 ворожих БпЛА типу “Шахед”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Києві та Харкові цієї ночі: де сталися влучання

Чергова повітряна атака на Київ сталася цієї ночі – російська армія знову застосувала БпЛА. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ баражуючі боєприпаси заходили кількома хвилями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника КМВА Сергія Попка.

Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі і сумарно тривала близько трьох годин. Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці. Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили, зазначив Попко. За його даними, попередньо, в столиці обійшлося без руйнувань, інформація щодо постраждалих не надходила. "Прошу всіх киян завжди відповідально ставитися до оголошення небезпек, не нехтувати правилами і завжди користуватися укриттями", – зазначив начальник КМВА.

Також вибухи лунали і в Харкові сьогодні вночі. Близько опівночі в місті був прильот КАБу, повідомив міський голова Ігор Терехов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини