Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи у Києві та Харкові цієї ночі: де сталися влучання
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи у Києві та Харкові цієї ночі: де сталися влучання

Сьогодні вночі окупанти в чергове атакували міста України

сьогодні, 07:08 comments1922
Поділіться публікацією:

Чергова повітряна атака на Київ сталася цієї ночі – російська армія знову застосувала БпЛА. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ баражуючі боєприпаси заходили кількома хвилями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника КМВА Сергія Попка.

Вибухи у Києві та Харкові цієї ночі: де сталися влучання

Ілюстративне фото

Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі і сумарно тривала близько трьох годин. Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці. Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили, зазначив Попко.

За його даними, попередньо, в столиці обійшлося без руйнувань, інформація щодо постраждалих не надходила.

"Прошу всіх киян завжди відповідально ставитися до оголошення небезпек, не нехтувати правилами і завжди користуватися укриттями", – зазначив начальник КМВА.

Також вибухи лунали і в Харкові сьогодні вночі. Близько опівночі в місті був прильот КАБу, повідомив міський голова Ігор Терехов.

"За попередньою інформацією, постраждала низка приватних будинків у Новобаварському районі. Про постраждалих інформація не надходила", – написав мер Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти випустили балістику на Дніпропетровщину: що відомо

Ввечері 19 жовтня, близько 23 години у Кривому Розі на Дніпропетровщині пролунали потужні вибухи. Перед цим було оголошено повітряну тривогу у зв’язку з загрозою застосування балістичного озброєння із напрямку окупованого Криму.

За даними керівника Ради оборони міста Олександра Вілкула, триває аварійно-рятувальна операція. На місці влучань працюють усі комунальні, оперативні та медичні служби.

Він також повідомив, що станом на 01:39 було відомо про 13 постраждалих людей, з них одна людина перебувала в операційній через поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини