Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти закрили Арабатську стрілку для цивільних: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти закрили Арабатську стрілку для цивільних: що відбувається

Окупанти бояться "загрози Криму"

27 липня 2023, 11:55 comments2470
Поділіться публікацією:

Російські загарбники закриють доступ для цивільних на Арабатську стрілку з вечора 31 липня, аргументуючи це необхідністю "локалізувати загрозу безпеці" анексованого Криму. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Кримінформ", з посиланням на так зване "управління ФСБ по Криму".

Окупанти закрили Арабатську стрілку для цивільних: що відбувається

Арабатська стрілка. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що створений окупантами "оперштаб Криму" під головуванням призначеного Росією "голови" півострова Сергія Аксьонова затвердив "рішення" про невидачу перепусток на Арабатську стрілку цивільним з 20:00 31 липня.

Потрапити на косу зможуть лише співробітники екстрених служб окупантів, а також громадяни, які виконують "роботи оборонного значення" та ліквідацію надзвичайних ситуацій.

Заходи, як стверджують окупанти, вводяться до особливого розпорядження та необхідні для "локалізації загроз безпеці населенню, військовим та іншим об'єктам", розташованим в окупованому Криму.

Варто зазначити, що у листопаді минулого року українська розвідка повідомила, що колаборантів та представників окупаційної адміністрації переселяють на Арабатську стрілку.

У грудні ЦНС повідомляв, що окупанти звезли викрадених пацієнтів із психіатричної лікарні Нової Каховки та Олешок у село Стрілкове на Арабатській стрілці.                                                                                                                                                                                                                               

Також видання "Коментарі" повідомляло — чому ЗСУ майже щодня підривають склади у Криму – яку зброю важливо отримати Україні. Експерти озвучили свою думку щодо ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини