Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти встановили нові обмеження для українців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти встановили нові обмеження для українців: подробиці

Росіяни визначили заборонені для українців професії

27 квітня 2024, 16:22 comments2067
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни ввели перелік професій, де не можна працювати українцям.

Окупанти встановили нові обмеження для українців: подробиці

Ворог посилює тиск на українців. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, гауляйтер Євгеній Балицький, який не відповідає в регіоні навіть за власне життя, підписав кремлівський документ, який встановлює новий перелік професій, де не можна працювати мігрантам. Загалом в переліку 30 професій: працівники гуртової торгівлі, харчової промисловості, оренди та лізингу.

Зазначається, що наразі в регіоні діє перехідний період після завершення якого українці, які відмовилися отримувати паспорт РФ, стануть "мігрантами" на своїй землі. Саме для примусової паспортизації ворог створив відповідний документ з забороною працювати, а отже мати засоби для існування. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські окупанти почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися", — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2024, 16:33

Очікувано. Тобто чиновниками суддями поліцаями прокурорами та подібною корупційною гидотою - можна. Подібний подібному око не виклюють.


Новини