Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти встановили контроль над східною частиною Сєверодонецька
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти встановили контроль над східною частиною Сєверодонецька

Ворог веде штурмові дії у Сєвєродонецьку

1 червня 2022, 18:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України опублікували оперативну інформацію щодо ситуації на Донецькому та Сєверодонецькому напрямках станом на вечір 1 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти встановили контроль над східною частиною Сєверодонецька

Армія РФ

Як повідомляє Генштаб, на Донецькому напрямку армія загарбників завдавала авіаційних ударів силами оперативно-тактичної авіації в районах Авдіївки, Нью-Йорка, Новоселівки, Щербаків та армійської авіації – неподалік населених пунктів Роти, Покровське та Новоселівка.

"На Сєвєродонецькому напрямку ворог веде штурмові дії в населеному пункті Сєверодонецьк, має частковий успіх, встановив контроль над східною частиною міста", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що опитування у Дії щодо володіння зброєю в Україні: які результати. 59% українців вважають, що всі громадяни, які відповідають вимогам закону можуть мати пістолет. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що розвідці стало відомо, кого під виглядом добровольців відправляє Кремль на війну в Україну. Родичі резервістів влаштували мітинги проти їхньої участі у війні проти України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляли про те, що Британія, Італія, Польща : українка розповіла, як приймають за кордоном. Переселенка Києва поїхала до Британії та поділилася враженнями від цін та життя за кордоном. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що багато слів, але мало дій: що не так із заявою Байдена – на яку підтримку зачекалася Україна. Союзники, зокрема, США підтримують Україну у війні проти агресора, але весь час цю допомогу тримають на відстані витягнутої руки, ніби чогось чекаючи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Valery

1 червня 2022, 19:09

Алексей, вoт сaйт, пpo кoтoрый ты спрaшивал, от 100$ в дeнь выиграть мoжно без прoблем, cам ужe нескoлько рaз оттудa вывoдил по 500-700$. Последний раз выиграл айфон11 http://tinyurl.com/prize11iphone


Новини