Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти впритул наблизилися до ще одного міста на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти впритул наблизилися до ще одного міста на Донбасі

Найбільша активність бойових дій спостерігається у Кремінських лісах та у напрямку Білогорівки

15 квітня 2023, 11:07 comments6907
Поділіться публікацією:

Російські загарбники мали певні успіхи у напрямі Білогорівки та вже впритул наблизилися до населеного пункту. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів голова Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко.

Окупанти впритул наблизилися до ще одного міста на Донбасі

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Глава Сєвєродонецької РВА зазначив, що найбільша активність бойових дій спостерігається у Кремінських лісах та у напрямку Білогорівки.

"Ситуація залишається складною. Інтенсивність бойових дій не зменшується. Найбільша активність — це Кремінські ліси, це Білогорівка. Росіяни мали певні успіхи у напрямі Білогорівки, вони наблизилися впритул до населеного пункту", — розповів Власенко.

Обстріли деокупованих територій Луганської області збільшилися, підтвердив глава РВА: "Інтенсивність артилерійських обстрілів не спадає, продовжуються авіаційні удари. На Луганщині лінія фронту без змін за винятком напряму Білогорівки".

Водночас у звіті Інститут вивчення війни від 15 квітня не фіксував якихось значних поступів окупантів у напрямку Білогорівки. Аналітики стверджують, що сили РФ вели обмежені наступальні дії у районі Кремінної.                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — серія "зливів" та ясний натяк на затягування війни: хто стоїть за цим – до чого готують нас. Експерти детально проаналізували ситуацію, що склалася.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, навіщо Кремль підняв на тривозі Тихоокеанський флот і як це може бути пов'язано з Китаєм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

15 квітня 2023, 10:50

Слава Украiнi !!! Щоб була наша ,,, Перемога ,,, потрiбно дати росiянам ,,, нашоi Горiлки ,,, !!! Притом у не 40 , а ± 60 градусiв i швидко , це Тед Зброя !!!


Новини