Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вивозять техніку з Бердянська: у ЗСУ розповіли, що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вивозять техніку з Бердянська: у ЗСУ розповіли, що відбувається

Юрій Ігнат зазначив, що окупанти намагаються сховати озброєння від ЗСУ

2 листопада 2023, 15:45 comments1977
Поділіться публікацією:

На публіку росіяни заявляють, що надання Україні американських ракет ATACMS ніяк не вплине на перебіг бойових дій, але насправді дії загарбників говорять про інше. Вже зараз росіяни намагаються перемістити свою техніку подалі від лінії фронту, бо розуміють, що Україна вже має зброю, якою вона може сильно вдарити по тилових районах ворога. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник ВР ЗСУ Юрій Ігнат.

Окупанти вивозять техніку з Бердянська: у ЗСУ розповіли, що відбувається

Бердянськ. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що росіяни панікуватимуть ще більше, після того, як в України з'являться перші винищувачі F-16.

"Якщо з'являються засоби ураження з відповідним радіусом дії та технічними характеристиками, то супротивник має якось реагувати – це очевидно", — прокоментував Юрій Ігнат.

Він зазначив, що росіяни не хочуть, щоб повторилася історія, яка вже сталася в Криму, після чого Москва почала виводити свій флот на бази Новоросійська.

"Тому, якщо в Україні з'являються засоби, які можуть дістати противника, то противник на це реагуватиме", — підсумував Юрій Ігнат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — група високопоставлених республіканців у Конгресі США звернулася із закликом до президента Джо Байдена передати Україні ракети ATACMS більшої дальності.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після довгих переговорів Україна нарешті отримала американські ракети ATACMS, якими вже завдала ударів по місцях базування російської авіації у тимчасово окупованих Луганську та Бердянську. У Білому домі підтвердили, що передали нам ракети, що мають радіус дії 165 км (а не 300 км), натомість мають більшу кількість касетних зарядів (950, а не 300) порівняно з далекобійнішою модифікацією. Чому США зважилися на такий крок лише зараз? Що зміниться на фронті через появу в України ATACMS? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини