Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти випустили по Дніпропетровщині 7 ракет: глава ОВА розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти випустили по Дніпропетровщині 7 ракет: глава ОВА розкрив подробиці

Шість ракет вдалося збити силами ППО

5 липня 2022, 08:00 comments1992
Поділіться публікацією:

Дніпропетровська область опинилась під масованим ракетним обстрілом російських окупаційних військ. Ворог рано вранці 5 липня випустив по Дніпропетровській області сім ракет. З шістьма ракетами успішно впоралися українські сили ППО. "Приліт" ракети викликав спалах приватного сектору в Покрові. Як передає портал "Коментарі", про це на своїй сторінці в Telegram розповів голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Окупанти випустили по Дніпропетровщині 7 ракет: глава ОВА розкрив подробиці

Уламки однієї з ракет впали у Дніпрі. Фото: Валентин Резніченко

Резніченко написав у себе в Telegram, що сусід, який постійно намагається позбавити українців частини територій, випустив під Дніпропетровщині одразу 7 ракет.

За словами Валентина Резніченка, пожежа сталася також у самому Дніпрі, але це не стало причиною влучення ракети. Причина невеликого займання в тому, що впав уламок російської ракети. Сама ракета була успішно збита в повітрі. Пожежники оперативно прибули на місце події, ніхто не постраждав, жертв немає.

Але не так все гаразд у місті Покров, де зафіксовано "приліт" у приватний сектор. Частину будинків геть-чисто зруйновано, ще кілька будинків залишилися без шибок. Внаслідок вибуху сталася пожежа, на місці вже працюю рятувальники та поліцейські. За тією інформацією, яка є на цей момент – постраждалих та жертв немає.

Читайте на порталі "Коментарі" — тепер без союзників та колишнього впливу: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, з чим зіткнулася РФ після війни в Україні – чому тепер президента Росії всі цураються, наче прокаженого.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська армія впевнено просувається: у ЗСУ розкрили подробиці просування на півдні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

5 липня 2022, 18:34

вся эта куйня на кого рассчитана? На имбецилов? Тогда да, бандерлоги схавают и порадуются "победам", интернет победам.


Новини