Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти випустили балістику Києвом: подробиці від ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти випустили балістику Києвом: подробиці від ЗСУ

Юрій Ігнат підтвердив, що окупанти випустили балістику, спрацювала ППО

11 листопада 2023, 09:45
Поділіться публікацією:

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат підтвердив, що вибухи у Києві, які було чутно зранку в суботу, 11 листопада, були наслідком застосування росіянами балістичного озброєння.

Окупанти випустили балістику Києвом: подробиці від ЗСУ

Юрій Ігнат. Фото: із відкритих джерел

"Попередня інформація, це все ж таки була балістика. У Києві пролунали вибухи. Поки що ще немає інформації від місцевої адміністрації та поліції, де саме, можливо, є якісь уламки або якісь пошкодження. Чекаємо на інформацію, але була робота ППО. Відпрацювала ППО Києва з балістики", — зазначив експерт.

Ігнат додав, що інформацію про кількість цілей та їх тип надасть Повітряне командування "Центр".

Спікер також пояснив, що у Києві повітряну тривогу було оголошено після вибухів, оскільки противник застосував балістику.

"Балістика летить дуже швидко. Радіолокаційно вона не така помітна, як крилаті ракети. До балістики можна віднести ракети С-300, С-400, "Іскандер-М", "Кинджал", — пояснив Ігнат.

Юрій Ігнат припустив, що ворог міг запустити балістику з прикордонних територій – поблизу Київської, Чернігівської чи Сумської областей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – позаду вже понад 600 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини